baner_o_nas

Jesteśmy firmą łączącą pasjonatów gastronomii, dietetyki oraz sportu. Celem naszej działalności jest doprowadzenie do skutecznych zmian w sposobie odżywiania się naszych klientów. Dbamy o to, żeby jedzenie które serwujemy codziennie było świeże, smaczne, różnorodne i zrobione z najwyższej jakości produktów.

Nad tworzeniem posiłków czuwa grupa doświadczonych kucharzy, dietetyków i trenerów personalnych,
którzy z pasją i oddaniem tworzą posiłki dopasowane do każdego klienta w zależności od rodzaju diety czy zapotrzebowania kalorycznego. Kolejnym ważnym aspektem, którym się zajmujemy to aktywność fizyczna, poprzez którą można zapobiegać chorobom cywilizacyjnym XXI takim jak: otyłość, schorzenia układu krążenia, cukrzyca czy osteoporoza, z którymi boryka się coraz więcej ludzi w Polsce.

Według najnowszych badań problem otyłości i nadwagi w Polsce dotyczy średnio nawet co drugiej osoby.
Innym istotnym problemem jest zbyt szybkie tempo życia – zwłaszcza w dużych miastach, co prowadzi do problemów z regularnym jedzeniem posiłków.

mateusz-chodkowski

Współzałożyciel
Trener personalny/Dietetyk

Mateusz Chodkowski

Absolwent Akademii Wychowania Fizycznego w Warszawie. Dyplomowany specjalista ds. żywienia człowieka. Ukończył Podyplomowe Studia z Poradnictwa Żywieniowego i Dietetycznego w Szkole Głównej Gospodarstwa Wiejskiego. Od najmłodszych lat związany ze sportem, były zawodnik I-ligowego AZS AWF Warszawa w piłkę ręczną. Propagator sportu wśród dzieci i młodzieży. Od 10 lat trener personalny i instruktor kulturystyki, który swoje doświadczenie zawodowe zdobył w kraju i za granicą.

Współzałożyciel:

Fit Pack – catering dietetyczny (www.fitpack.pl),
Fundacja Fit Camp (www.fitcamp.pl),
Masterpersonaltrainers (www.masterpersonaltrainers.pl)

seweryn-maliszkiewicz1

Szef kuchni

Seweryn Maliszkiewicz

Jest odpowiedzialny za pracę kuchni i przydziela zadania wszystkim pracownikom. Jego obowiązkiem jest orientacja w nowościach i trendach w gastronomii, aby dopasowywać do nich naszą ofertę. Zarządza wszystkimi operacjami związanymi z funkcjonowaniem kuchni, a są to miedzy innymi: zarządzanie personelem kuchennym oraz zarządzanie procesem zakupowym.

hubert-rupniewski1

Manager ds. jakości

Hubert Rupniewski

Prowadzi i nadzoruje przygotowanie potraw, sprawdza, jak prezentują się gotowe dania, aby upewnić się, czy każde z nich odpowiada najwyższemu standardowi jakości. Jest odpowiedzialny za odpowiednie łączenie składników, zna ich wartość odżywczą i energetyczną, aby w odpowiedni sposób skomponować dietetyczny posiłek. Jest odpowiedzialny za wybór składników spożywczych najwyższej jakości.

joanna-balmas1

Manager ds. obsługi klienta

Joanna Balmas

Opracowuje menu i nadzoruje pracę personelu biura – obsługi klienta. Dba o wysoki poziom usług świadczonych klientom, a także nadzoruje, aby jakość oferowanych usług i towarów była cały czas podnoszona. Zarządza oso­bami, które od­po­wia­dają za bez­pośred­nią obsługę klien­ta, udzie­la wskazówek i po­rad klientom przez telefon, ro­z­wiązuje pro­ble­my i wątpliwości związa­ne z za­sto­so­waniem pro­duktów bądź z wy­ko­nywanymi przez firmę usługa­mi.